Szolgáltatások

 

1. MAGÁNNYOMOZÁS

 

A magánnyomozás cégünk tevékenységei között a legkomplexebb módszertannal rendelkezik. Az adatok beszerzése során felhasználjuk az olyan nyilvános adatbázisokat, mint a földhivatalok, cégbíróságok nyilvántartásai, valamint az Interneten elérhető források. Alkalmazunk általánosan felszámolható technikai megoldásokat, mint a rejtett kamera, amely kis méreténél fogva tökéletesen álcázható bármilyen terepen, helyiségben.

 

Megrendelőink kívánsága szerint készítünk felvételeket videó kamerával, valamint teleobjektívvel,  Az általunk alkalmazott módszertan elemei közé tartozik a környezet tanulmányok készítése. Ez a feladat igényli a legnagyobb diszkréciót és tapasztalatot, mivel a feladat teljesítése során a magánnyomozó közvetlen érintkezésbe kerül a célszemély környezetével.

 

A SIKERES MAGÁNNYOMOZÁS UTÁN MEGBÍZÓNK A KÖVETKEZŐ KÉRDÉSEKRE KAPHAT VÁLASZT:

- a célszemély milyen magatartást tanúsít, kivel áll kapcsolatban

- megjelenik e egy adott helyszínen, és körülmények között

- rendelkezik e valamilyen szenvedélybetegséggel, káros szokással

- milyen a költekezési szokása

- a megfigyelt személy milyen családi környezettel, múlttal rendelkezik

 

A MAGÁNNYOMOZÁS SORÁN VÁLLALJUK:

-kockázati felmérést, kockázatelemzést, konzultációt

- környezettanulmány elkészítését

- információk, bizonyítékok beszerzését peres és peren kívüli  ügyekben

- helyiségek és számítógépek technikai átvizsgálását

- szakképzést, továbbképzést ezen speciális területen dolgozó személyek számára

- biztonsági tanácsadást

 

 

2. KINTLÉVŐSÉG KEZELÉS

Fő profilunk a kintlévőség kezelés (adósságkezelés), melyet minden esetben jogkövetően és hatékonyan oldunk meg. Jogi partnerirodáinkkal együtt az a célunk, hogy Ön és cége minél előbb jogos követeléséhez jusson.

A prevenció (megelőzés) ma már szinte minden esetben követelménye annak, hogy az Ön cége, irodája olyan partnerrel szerződjön, aki megbízható és korrekt. Sajnálatos módon a kellő körültekintés ellenére is gyakran előfordul a gazdasági életben, hogy a vevők- partnerek, a megbízók a sikeres teljesítéstől függetlenül nem egyenlítik ki számlájukat.

Irodánk segítheti Önt abban is, hogy megfelelően előkészített jogi garanciákkal ellátott szerződéseket kössön. Feltételezhetően ezzel sikeresen elejét veheti a későbbi jogvitáknak, biztonságosabban és mindig kedvezőbb pozícióban tud tárgyalni ügyfeleivel.

A fentieket egy keretszerződés aláírásával tudjuk biztosítani, melyre az irodánk által kiadott piros pecsét feltüntetése után, automatikusan életbe lép felénk a megbízási szerződés. Egyszeri éves szerződéskötési díjunk  65. 000,- Ft+ÁFA, azaz hatvanötezer forint+ÁFA, melynek megkötése után automatikusan megkapják a cégünk piros pecsétjét, amit az Ön cége és leendő szerződő partnerei számlájára (fizetési kötelezettségére) rányomhatnak. Ezzel a piros pecséttel Ön figyelmeztetheti üzleti Partnerét, hogy a számla lejárta után az „ALESEK” Kft. automatikusan megkezdi az adósság behajtását.

 

 

 

Ennek a keretszerződésnek az előnyei a gyorsaság, költségcsökkentés, mert nem kell minden egyes alkalommal újabb megbízási szerződést kötnie az irodánkkal.

A keretszerződésünk megkötése után, az összes számlájára és szállítólevelére INGYEN nyomhatja rá a pecsétet.

Az Ön cége által kiadott piros pecsétes számlákat a kiadás után megküldi cégünknek (személyesen, faxon), így az „ALESEK” Kft. rögtön nyomon tudja követni a kintlévőségek aktualitását.

 

Minden hónap utolsó napján irodánktól kap az Ön által lepecsételt számlákról egy listát, melyen be tudja jelölni, hogy melyiket teljesítették üzleti partnerei, és melyiket nem.  Amennyiben a számlák kiegyenlítése elmaradt, úgy az adósságrendezést megindítjuk azonnal - ebben az esetben a sikerdíj a beszedett összeg mindössze 10%-a. Az adósságrendezések indítási összege ügyenként mindössze 10.000,-Ft+ÁFA (ami a későbbiekben a 10 %-os sikerdíjunkba beleszámít).

Amennyiben az adósságrendezés esetlegesen sikertelen, úgy a 10.000,- Ft-os indítási díj nem jár vissza a megbízónak. Cégünk segít abban, hogy Ön a jogos követeléséhez jusson, jogkövető magatartás betartásával. Minden esetben óvjuk a partneri kapcsolatokat. Célunk a jó üzleti viszony megőrzése, hogy pénzügyi egyezséget kössön adósával.  Személyes megkeresés és tárgyalások sorozata az, amely jellemzi munkánkat. Megrendelésre adósjelző embereket is tudunk kiállítani az adós irodája, otthona elé.

 

3. SZEMÉLY ÉS VAGYONVÉDELEM

 

A vagyonvédelem során egyaránt foglalkozunk úgynevezett élőerős őrzéssel, valamint technikai rendszerek telepítésével. Az élőerős őrzést kipróbált, ellenőrzött és megbízható kollégáink látják el. Igény szerint szerint gyalogos, kutyás és fegyveres őröket is szolgálatba állítunk. Rövid határidőn belül mozgósítunk megrendelőink kívánságaink megfelelően idegen nyelveken beszélő őröket, testőröket. Személy és vagyon őreink a jogszabályoknak megfelelő testi erő alkalmazásával elháríthatják a védett személy biztonságát fenyegető támadást, megakadályozhatják a védett létesítménybe, területre való jogosulatlan belépést, valamint eltávolíthatják onnan a jogosulatlanul bent tartózkodót.

Technikai eszközökkel történő vagyonvédelmi szolgáltatás keretében kamerarendszerek, beléptető rendszerek, tűz- és riasztórendszerek, valamint egyéb technikai felszerelések telepítését, felszerelését, üzemeltetését vállaljuk. További szolgáltatásunk, hogy vagyonvédelmi szempontból felmérjük a biztosítandó területet, épületet, és igények szerint elkészítjük a megrendelőnek leginkább megfelelő ajánlatunkat, amelyet a megbízást követően rövid határidőn belül kivitelezünk.

 

VAGYONVÉDELMI SZOLGÁLTATÁS KERETÉBEN VÁLLALJUK:

- létesítmény, telephely, terület, jármű vagy más dolog őrzését

- szállítmány kísérését

- vagyonvédelmi biztonságtechnikai rendszerek tervezését, telepítését, szerelését, üzemeltetését, felügyelet, karbantartását

- az őrzött objektum karbantartási és takarítási munkáinak elvégzését

 

 

4. RENDEZVÉNYEK BIZTOSÍTÁSA

 

Egyre több cég, egyesület vagy zenekar igényli, hogy profi vállalkozás biztosítsa rendezvényének lebonyolítását. A rendőrség, illetve a rendezésért felelős személy intézkedése alapján az őrség megakadályozhatja meghatározott tárgyak bevitelét a zárt területen vagy helyen tartott rendezvényre. Ennek érdekében szakképzett kollégáink rendszeresen vizsgálják a belépők csomagjait. A belépők ellenőrzésére fegyver-, illetve robbanóanyag-kutató műszert is alkalmazunk.

 

5. SZÁLLÍTMÁNYKÍSÉRÉS

 

A személy és vagyonőreink a feladat ellátása során vegyi eszközt, gumibotot, őrkutyát valamint lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvert tartanak maguknál  és azokat jogos védelmi helyzetben, illetve végszükség esetén alkalmazhatják. A szállítmánykísérése igény szerinti, a feladatnak megfelelő gépjárműveket, technikai felszereléseket és háttér támogatást biztosítunk.

 

6. PÉNZÜGYI TEVÉKENYSÉG

 

- számviteli , adószakértői tevékenység

- üzletviteli-, pénzügyi-, gazdasági tanácsadás,

- cégértékelés

- piac-, és közvélemény-kutatás

- pénzügyi lízing, egyéb hitelnyújtás, ingatlankezelés

 

7. SZÁLLÁSHELY SZOLGÁLTATÁS

 

Kiadó szállásunk az Őrség közvetlen közelében Zalalövőtől északra a Borostyán és a Vadása tó szomszédságában, Sasfészek Ifjúsági Tábor néven található, Zalaháshágy és Rimány községek közelében. A szállásunkhoz fél hektárnyi parkosított, elkerített terület tartozik.

Szállásunkon minden pihenésre, kikapcsolódásra vágyó, természetet kedvelő vendéget szeretettel várunk. Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az őrségi nemzeti park közelségét, valamint a folyamatosan bővülő program ajánlatainkat, és szolgáltatásainkat. A környék számtalan lehetőséget kínál kirándulásokra, lovas kalandokra, gasztronómiai barangolásra, és családi programokra, de táborunk területén belül is rengeteg lehetőséget kínálunk az aktív pihenéshez. ( 8x4m -es kültéri medence, nagyméretű füves futballpálya, homokos futball-, és strandröplabda pálya, beltéri és kültéri szabadidős játékok, internet elérhetőség, bográcsozás, grillezési lehetőség )

További információkat, és árakat az alábbi weblapon találhat: http://sasfeszektabor.hu/

 

 

Ugrás az oldal elejére